Karantina i paska gjetur larg njëri-tjetrit Gent Fatalin dhe të dashurën e tij Rozafa. Kjo e fundit ndodhet në Gjermani, ndërsa këngëtari i njohur në Kosovë.

Gent Fatali ka qenë i ftuar sot tek “Vizioni i Pasdites” dhe ka treguar si po e përjeton karatinën. Ai tha se ndodhet larg të dashurës së tij dhe si zgjidhje këtë periudhë kanë gjetur komunikimin online nëpërmjet “Skype”, “Whatsapp”, “Viber”.They said they are connected, but you will not believe what Gent ...

“E shoh, ja siç ju shoh juve. Me Skype, Whatsapp, Viber, kështu aplikacionesh. Nuk di ç’të them, por karantinimi ka të mirat e veta, sepse rritet malli”, u shpreh Gent Fatali.

Kujtojmë që vetëm pak kohë më parë Gent Fatali ka bërë publike marrëdhënien me një vajzë nga Prishtina që quhet Rozafa.

Ndër të tjera ai ka treguar se gjatë karantinës, ka përgatitur këngë të reja që pritet t’i lançojë së shpejti.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!