A ju nisën që tani dilemat se çfarë të veshim në punë, pasi karantina duket se ka marrë fund njëherë e mirë?!

Tani që kapriçot e kohës na bëjnë akoma më të vështirë se çfarë të veshim, Armina Mevlani vjen me një ide gjeniale.

Për ty që s’ta bën zemra të ndàhesh nga partneri tani që izòlimi mori fund, mund ta marrësh atë me vete përmes këmishës së tij.

Kështu bëri Armina, zgjodhi një këmishë blu të partnerit e lidhi në bel dhe e kombinoi me një palë xhinse me prerje të drejtë dhe taka që duken shkëlqyer.

“Me këmishën e tij” shkruan Armina teksa tregon veshjen e saj në Instastory që duket perfekte!

Epo çfarë po prisni, me vrap te garderoba e tij!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!