Prej dy ditësh, dikush kishte vjédhur llogarinë e reperit Fero në Instagram dhe e kércénonte reperin duke i thënë se do t’i shkatérrojë karrierën.

Personi që i vodhi Instagram-in publikoi biseda intìme të reperit dhe i kërkoi atij para në këmbim të kthimit të adresës.

Por, pas disa ditësh të vështira, Fero më në fund duket se e ka marrë Instagram-in e tij.

Në profil shihet se janë fshirë fotot kércénuese dhe tek bio janë fshirë fjalët ofénduese.

Reperi shqiptar nuk ka reaguar ende lìdhur me ngjarjen dhe nuk është e sigurt nëse ai e ka marrë sërish adresën e tij, por shenjat tregojnë që, po.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!