Elita dhe Gjiko janë duke shijuar periudhën e karantinës prej më shumë se dy muaj dhe i shohim vazhdimisht në video e foto të shumta së bashku ku ndàjnë me fansat momente të ndryshme nga karantina.

Elita ka hapur së fundmi Tik Tok dhe ka realizuar një video të këndshme ndërsa shfaqet duke bërë belly dance nën tingujt e një këngë arabe.Elita Rudi and Gjiko become parents for the first time, baby sex ...

Por duket se Gjiko nuk është dakord dhe shihet teksa e ndërpret bashkëshorten duke i dalë përpara kamerës dhe duke ja bërë me dorë duke dashur të thojë: “Mos ndoshta je çmendur”.

Reagimi i Gjikos sapo sheh Elitën duke kërcyer është vërtetë për të qeshur madje edhe vetë modertorja shihet teksa qesh me veprimin e reperit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!