Ditën e sotme teksa qarkullonte me makinë në kryeqytet, moderatorja Dojna Mema është ndaluar nga polícia.

Siç tregon ajo vetë, ndalimi kishte ndodhur pasi Dojna ishte futur gabim në një dtejtim ku nuk lejohej.

Mirëpo, situata epike kishte ndodhur pikërisht kur moderatoren e kishte ndaluar políci.FOTO/ Transformohet Dojna Mema.Nuk keni për ta nj - Syri | Lajmi i ...

Për t’i ardhur në ndihmë Dojnës, një burrë rreth të 40-tave i kishte kërkuar polícit ta falte, thjesht sepse ajo ishte femër, shkruan IconStyle.

“Situatë reale: Më ndalon políci se u futa gabim dhe një burrë tek të 40-tat, shumë seriozisht i thotë ‘Bëj sevap se gjynah, femër.’”- shkruan moderatorja.

Arsyetimi i tij është tejet absùrd ndërkohë që nënvlerëson figurën dhe aftësinë e femrës, thjesht për shkak të gjinisë së saj dhe s’dimë të qàjmë apo të qeshim me këtë! Ju si mendoni?

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!