Albërije Hadërgjonaj është një nënë krenare për vajzat e saj dhe këtë nuk heziton ta tregojë asnjëherë.

Instagram-in e saj e përdor gjithmonë për të shprehur për vajzat e saj, sidomos për Anxhelinën e cila ka vendosur të ndjékë karrierën si këngëtare.

Së fundmi, Albërija ka publikuar në Instagram një video séksi të vajzës së saj ku shkruan se ajo është e veçantë dhe të tjerat i vijnë anash.

Videoja është shoqëruar me komente të shumta dhe mes tyre bie në sy ai i një vajze, e cila i ka thënë Albërijes të mbledhë vajzën.

Ky koment nuk i ka pëlqyer aspak Anxhelinës, e cila ka reaguar menjëherë.

“Për atë punë të më vish anash dhe ti. Lule më lule mos bredh vet ti”, i është përgjigjur Anxhelina.

Në komente, Albërija ka zbuluar se vajza e saj do i rikthehet muzikës pas një shkëputjeje të shkurtër.

Ajo ka gati projekte të reja muzikore që peitet të publikohen në vazhdim.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!