Ekipi i komedisë së Give My Head Peace tha në një deklaratë se: “BJ është pjesë e familjes Give My Head Peace. Ai ishte një aktor i mirë, koleg i shkëlqyer dhe mik i vërtetë. Mendimet tona janë me gruan e tij, Elishin, djalin Nathan dhe vajzën Abigail në këtë kohë”.

Agjenti i BJ, Geoff Stanton tha për Mailonline se lajmi i ka trìshtuar të gjithë miqtë e tij: ‘Të gjithë jemi shkatérruar nga lajmi i vdékjes së BJ dhe ngushéllime të thélla për gruan e tij, Elishin, djalin Nathan dhe vajzën Abigail.BJ Hogg dead: Game of Thrones and The Fall actor dies at 65 | EW.com

Aktori lindi në prill të vitit 1955. BJ ishte aktor, shkrimtar, regjisor dhe një muzikant i stërvitur klasik pjesë e bàndës Big Bands.

Ai interpretoi në teatrin Lyric të Belfast dhe jashtë kufinjve si në Rusi dhe gjetkë.Who did B.J. Hogg play in Game of Thrones as the actor dies aged ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!