Këngëtari i njohur Troy Sneed nuk ka mundur dot që t’i shpëtojë koronavìrusit. Ai fatkéqësisht ka ndërruar jetë në moshën 52 vjeçare ditën e djeshme në sìpìtalin e Floridës.

Troy Sneed është i njohur për harmonizimin e këngës së famshme “Hallelujah”.

Fillimet e karrierës së tij kanë nisur duke kënduar ungjìllin me Korin Masiv të Gjeorgjisë. Ai gjithashtu u shfaq me korin në filmin “The Preacher’s Wife”, duke interpretuar bashkë me Whitney Houston dhe Denzel Washington.Gospel singer Troy Sneed dies from coronavirus complications at age 52

Sneed ndihmoi në formimin e “Youth For Christ”, e cila përbëhej nga anëtarë midis moshës 12 dhe 18 vjeç nga Kori Masiv i Gjeorgjisë. Sneed fitoi një nominim në ‘Grammy Awards’ për punën e tij në albumin “Youth For Christ” në vitin 1999.

Ai shërbeu si një prodhues muzikor në këngën e famshme “The Struggle Ended” të Youth For Christ, që u ngjit në vendin e parë në listën e këngëve më të mira ungjillore, në Billboard në vitin 2006.Coronavirus: Troy Sneed, Grammy-nominated gospel singer, dies from ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!