Sa te mira, kafshët shtëpiake janë edhe te rrezìkshme nese me to nuk tregohet kujdesi i duhur veçanërisht kur është fjala për fëmijët e vegjël.

Një djalë 8 muajsh vdìq në Tricase të Leçes në Itali, pasi u kàfshua në kokë nga qeni kishin në shtëpi.

Sipas mediave italiane, qeni ishte i racës Corso. Tràgjedia ndodhi në kohën e darkës në kopsht, në prani të nënës dhe gjyshes.

Djali i vogël u dërgua me urgjéncë në spìtal, por ai mbërriti i vdékur atje. Polìcia po kryejnë hetìme të mëtejshme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!