Reperja Tayna ndodhet prej gati një muaji e izòluar në shtëpinë e saj në Kosovë.

Këngëtarja ka postuar disa foto e video ku tregon se si është rutina e saj këto ditë izòlimi ku fatkéqësisht e vetmja gjë që mund të bëjë ashtu si shumë të tjerë janë lëvizjes e vazhdueshme drejt kuzhinës apo frigoriferit.

Nga disa video të postuara së fundi në instagram reperja duket se i ka marrë disa kilogram më tepër nga izòlimi në shtëpi.

Ajo ka postuar një video ku shfaqet pakëz më e mbushur në fytyrë, ndryshe nga sa jemi mësuar ta shohim zakonisht, raporton Arkiva News.

Nuk e dimë nëse është efekti i filtrave apo karantina ka bërë punën e vetë edhe me këngëtaren.

Megjithatë reperja si gjithmonë duket mjaft mirë dhe e kuruar, ndërsa e shohim të lëvizë me makinë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!