Me siguri i njihni aktorët indianë Sanaya Irani dhe Nakul Mehta.

Ata u bënë shumë të njohur në Shqipëri falë roleve në dy telenovela të suksesshme, Sanaya Irani me rolin e “Kushit” në serialin “Si ta quaj këtë dashuri” dhe Nakul Mehta me rolin e “Shivait” në serialin “Bixhoz me dashurinë”.

Së fundmi dy aktorët janë bërë bashkë për të luajtur në një film të shkurtër.

Një histori ndryshe dashurie, “Kushi” dhe “Shivai” luajnë bashkë ...

“Ved dhe Arja” mban titullin ky film i cili është pëlqyer shumë nga publiku pasi sjell një histori ndryshe dashurie dhe tregon marrëdhënien e veçantë të një vëllai me motrën.

Kushi dhe Shivai janë miq shumë të ngushtë në jetën reale, prandaj edhe në këtë film marrëdhënia e tyre është e shkëlqyer. Filmin mund ta ndiqni më poshtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!