Moderatorja Jona Spahiu është tepër aktíve në rrjetet e saj sociale, ku ndàn me ndjékësit detaje të shumta të përditshmërisë së saj.

Në profilin e Jonës në Instagram shohim shpesh kunatën e saj, Dritën, me të cilën ka treguar gjithmonë se ka një màrrëdhénie të shkëlqyer.

Para se të jenë kunata, dy vajzat janë fillimisht shoqe shumë të mira dhe kjo u ka rénë në sy ndjékésve të saj.

Madje, dikush i ka kërkuar një këshillë Jonës, duke e pyetur si e ka krijuar këtë màrrëdhénie mes tyre që në fakt është për t’u màrrë shembull.

Moderatorja ka publikuar një foto, shpréhja e të cilës shkruan:

“T’u afroftë dikush që flet gjuhën tënde, kështu që s’do të të duhet të kalosh jetën duke përkthýer shpirtin tënd.”

Pra, mes vajzave sigurisht që ka “kimi” dhe ato kanë thuajse tipa të njëjtë. Mirëpo, Jona tregon se kjo i takon gjithashtu ‘punës’ së të dyjave.

“Një màrrédhénie që të funksíonojë, ka gjithnjë névojë për DY njerëz.”

Epo, ja ku e keni sékretin!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!