Zakonisht fermat e kanabìsit ndërtohen në zona periferike larg vëmendjes të polìcisë.

Por një grup shqiptarësh kishte bërë të kundërtën duke ngritur një fermë masive vetëm 500 metra larg stacionit të polìcisë në zonën Essex në Jug të Anglisë.

Nuk bëhet fjalë për një fermë me disa qindra rrënjë narkotìke, por për një të tillë ku polìcia gjeti 3.000 rrënjë kanabìs, me një vlerë që nëse do të korrej e shitej do të kapte vlerën prej 2 milion stërlinash.

Emiljan Gjura dhe Ermir Reshiti u arréstuan dhe ndaj tyre réndon akùza e kultivimit të bimëve narkotìke.

Gjatë vitit 2019 drejtësi angleze dënoi 73 shqiptarë si të përfshirë në kultivimin e Kanabìsit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!