Një mjek dhe dy infermiere në Tiranë kanë mundur të shërohen nga pandemia Covid-19, mes 19 të shëruarve në 24 orët e fundit.

Lajmi bëhet i ditur nga kryeministri vendit përmes një postimi në Facebook, i cili shton se për të shtatën ditë rradhazi, numri i të shëruarve është më i lartë se numri i të infektuarve aktivë.

Kryeministri përmes një postimi në rrjet ka ndàrë një lajm të mirë në kuadër të lùftës me COVID 19. Në 24 orët e fundit ai thotë se janë shëruar 1 mjek dhe 2 infermier mes 19 rasteve të të shëruarve.

Shënohet viktima e parë me koronavirus në Shkodër, shuhet edhe në ...

Po ashtu ai thotë se në total janë 39 persona pjesë e personelit shëndetësor të shëruar

Po ashtu thotë se për të 7 ditë radhazi numri i të shëruarve është më i lartë se numri i të infektuarve aktivë. Deri tani 302 qytetarë e kanë fituar bétejë nme COVID 19.

Lajmi bëhet i ditur nga kryeministri vendit përmes një postimi në Facebook, i cili shton se për të shtatën ditë rradhazi, numri i të shëruarve është më i lartë se numri i të inféktuarve aktivë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!