Një histori e re dashurie do të lindë në serialin “Lule të Vetmuara” që transmetohet çdo pasdite në orën 16:05 në TV Klan.

Në fillim ata nuk e duronin dot njëri-tjetrin, por së shpejti Songyl dhe Gynej do të bien në dashuri.

Ata do të kthehen në një nga çiftet më të pëlqyer nga publiku, siç ndodhi edhe në Turqi gjatë kohës që ky serial u transmetua.

Do të jetë Gynej i pari që do të kuptojë se ka ndjenja ndaj Songylit. Kjo e fundit fillimisht do e refuzojë Gynejin por më pas do të lindë një histori dashurie.

Së shpejti episode shumë të bukura ju presin me serialin që ka thyer rekorde shikueshmërie.

Në jetën reale Songyl dhe Gynej janë miq shumë të mirë dhe më poshtë ju sjellim disa foto të tyre së bashku.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!