Moderatori i emisionit “Stop”, Saimir Kodra, ka pranuar gjatë emisionit të tij se ka rezultuar pozitiv në analizën e Covid-19.

Kodra tregoi se ishte infektuar me koronavìrus që në muajin janar dhe këtë e kishte vërtetuar analiza e tij.

Megjithatë, ai njoftoi se tashmë e ka mposhtur vìrusin dhe është shëndoshë e mirë.Merr surprizën e bukur nga stafi në emision, Saimir Kodra zbulon ...

“Dua t’ju tregoj se kam bërë analizën dhe doli se unë e isha infektuar nga koronavìrusi, por e kam kaluar atë, madje që në janar”,- u shpreh ai sipas “Albeu.com”.

Kodra shtoi se megjithëse ishte inféktuar, nuk kishte pasur asnjë simptomë të Covid-19.

Kështu, ai ka vërtetuar se vìrusi ka hyrë në Shqipëri që në muajin janar, pavarësisht se askush nuk e dinte ç’rrezik na kànosej.Saimir Kodra i flet gruas përmes ekranit (Video) – Gazeta Standard ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!