Prej 19 marsit, Robert Berisha po qëndron i izoluar në një konvikt në Prishtinë. Kjo pasi u kthye nga një udhëtim që kishte bërë në Amerikë dhe rreézikonte të ishte i inféktuar me koronavirùs.

Nëpërmjet postimeve në rrjetet sociale, këngëtari ka treguar se nuk po kalon aspak mirë sepse kushtet janë të vështira dhe e ka marrë malli për familjen e tij.

21Grade - Robert Berisha 16.08.2018 - YouTube

Prandaj, një miku i tij ka përfituar nga situata dhe i ka bërë Robertit një lojë, të cilën Roberti duket se e ka ngrënë. Shoku i tij e ka marrë në telefon sot për 1 prill dhe i ka thënë se për 1 orë do të dalë nga konvikti.

Roberti e mori me të vërtetë dhe reagoi i gëzuar, megjithatë çdo gjë rezultoi një gënjeshtër .

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!