Rita dhe Elena Ora kanë vendosur që të japin ndihmën e tyre në lùftën kundër Koronavirùsit.

Sipas revistës Hello ato janë paraqitur pranë Shërbimit Kombëtar Shëndetësor (NHS) në Londër për t’u angazhuar si vullnetare, të cilat do të shpërndajnë pajisje mjekësore, do kontrollojnë të moshuarit dhe ato që nuk munden të dalin nga shtëpitë këto ditë.

Rita Ora is joined by her striking manager sister Elena | Daily ...

Kujtojmë se edhe mamaja e vajzave, Vera Ora, mori përsipër rrézikun për të punuar në frontin e parë.

Ajo është me profesion psikiàtre dhe ka vendosur të ndihmojë njerëzit që kanë probleme mendore, si dhe gratë shtatzëna.

Get the athleisure look with an adidas x Rita Ora track jacket ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!