Këngëtarja e famshme, Pink, ka rezultuar pozitive me Koronavìrus 2 javë më parë.

Ajo ka treguar se po ndjente shenja të vìrusit bashkë me djalin e saj, megjithatë kur janë bërë testet vetëm këngëtarja ka rezultuar pozitive.

Singer Pink tested positive for Covid-19, now recovered | The Star ...

Ajo ka qenë në izòlim për më shumë se dy javë dhe së fundmi ka bërë testin sërish, duke dalë negative.

Ajo është shprehur mirënjohëse për të gjithë mesazhet dhe ka vendosur të dhurojë 1 milionë dollarë për lùftën kundër Koronavìrusit.

Pink reveals coronavirus diagnosis - Sports Mole

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!