Rezarta Shkurta ka ndarë disa detaje të reja në lidhje me historinë e saj të njohjes me bashkëshortin Ermal Hoxha.

Në një bisedë me ndjékësit në Instagram, ajo ka treguar se një incident me makinë ka qenë shkaku i njohjes me Ermalin, i cili me sa duket e paska pasur fajin vetë.

Ajo tregon me shaka, se Ermali, duke qenë nga Gjirokastra, nuk e pagoi démin por e mori për nuse:

“Desh u përplasëm me makinë. Po ai si nga Gjirokastra që është, që mos të paguante démin që bëri, më mori për nuse”,– është përgjigjur Rezarta Shkurta sipas Dosja.al.

Më pas ajo tregon se si çdo çift edhe ata vetë kanë ato ulje-ngritjet e tyre dhe në shumicën e rasteve, shkak i grindjéve është vetë këngëtarja.

“Di të them që Ermali është djali i ëndrrave…Është një partner shumë i kujdesshëm me mua, dhe një baba shumë i dashur, i përkushtuar dhe me shumë durim për Herën. Ne si çdo çift kemi dhe uljet e ngritjet tona. Por, kam përshtypjen se në rastet e kéqija, e kam fajin unë gjithmonë, që ndonjëherë jam kështu…”- shkruan Rezarta Shkurta.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!