Këngëtarja Nora Istrefi dhe Rene janë duke kaluar kohë së bashku në këto ditë kur të gjithë janë izoluar në shtëpi.

Ato ka realizuar së bashku një video për tik tok ku shfaqen të dyja shumë të këndshme dhe në një harmoni me njëra tjetrën.

Në video Nora e pyet Rene a ka instagram, dhe Renee thotë jo, e pyet për Snapchat dhe ajo thotë akoma jo.

VIDEO- "Bëmë mama të të ngjaj"/ Renee një kopje e Nora Istrefit ...

“Atëherë çfarë ke ti”, pyet Nora, ndërsa Renee duke u larguar gjithë stil thotë se ka një jetë, shkruan Arkiva News.

Ato interpretojnë në mënyrë perfekte sidomos vogëlushja Renee e cila duket sikur ka lindur për t’u bërë aktore.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!