Këto ditë në izolim kanë bërë që shumë personazhe të hapin arkivat dhe të publikojnë foto të shumë viteve më parë.

Kështu ka ndodhur edhe me këngëtaren e njohur, Poni, e cila ka publikuar një foto nga adoleshence e saj. Në foto Poni shfaqet me flokët bishtaleca dhe një fustan veror me ngjyra.Poni zbulon se si dukej para se të bëhej e famshme: Koha kur ...

“Ishte koha kur frymëzoheshim nga Spice Girls. Të nxirë në plazh dhe flokët bishtalec si Ema”, shkruan këngëtarja.

Ajo që mund të themi është se Poni vazhdon të mbetet edhe sot mjaft e bukur dhe në formë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!