Genta Ismajli dhe partneri i saj turk duket se kanë lënë karantinën për një udhëtim surprizë.

Në këtë periudhë izòlimi ata të dy ndodhen në Zvicër ku po qëndrojnë prej javësh në pamundësi për të lëvizur.

Megjithatë duket se Usta e ka gjetur mundësinë për ta surprizuar partneren me një udhëtim në një prej vendeve më të bukura në Zvicër.After 5 months connection Genta Ismajli is engaged! - Showbiz dhe TV

Këngëtarja ka postuar në instagram një video ku ata të dy janë duke lundruar në një varkë ndërsa janë nisur drejt një prej ujëvarave më të bukura në Zvicër, raporton Arkiva News.

Që prej momentit që ata të dy e bënë publike lidhjen i kemi parë shpesh bashkë duke i shprehur dashurinë njëri tjetrit me surpriza dhe dedikme speciale.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!