Aktorja Olta Gixhari duket se nuk është duke u adaptuar me vetizòlimin për shkak të pandemisë së koronavìrusit

Duke qenë e izòluar aktorja duket se është mërzitur dhe se ka mall për detin e jugut në Shqipëri.

Ajo ka shkruar se e ka marrë malli tepër për bregun e detit të jugut të Shqipërisë derisa në fotografinë e saj ajo shihet duke lexuar një libër.

“#throwback #jal #jug ohhh vdiqa per pak jug Shqipërie 💙 Po ju ku do te donit te ishit sot me këtë diell?”, ka shkruar ajo.

Aktorja kishte filluar vitin 2020 me disa projekte por që janë ndàluar për shkàk të përhapjes së Covid-19. /GazetaExpress/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!