Capital T është një nga reperët më të pëlqyer të showbiz-it. Përveç se i talentuar, ai është edhe mjaft i lakmuar nga femrat.

Në një pyetësor me fansat, Capital T ka folur edhe për jetën private.

Ai është pyetur pse nuk ka bërë asnjëherë publike diçka në lidhje me femër dhe nëse i pëlqejnë ato.

Time Capsule 2' nga Capital T? - Bota Sot

Reperi nuk ka hezituar të pērgjigjet duke folur për herë të parë për jetën e tij private.

“Qysh more si du femnat. I du më shumë seç duhet”, shprehet ai. Reperi shton më tej se gjithmonë ka qenë me femra që se kanë dashur famën dhe se kanë merituar presionin e vëmendjes për shkak se flasin me të. Ai shkon më tej kur thotë se fama ndonjëherë nuk është qejf dhe ka shumē që nuk e duan.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!