Postimet e aktorit  Bes Kallaku kanë qenë gjithmonë me nota humori, megjithatë sot ai ka vendosur të ndajë disa fjalë prékëse për gjyshen e tij, të cilën e ka takuar duke respektuar distancën sociale.

Kjo e ka bërë Besin të reflektojë për sa shumë kanë nevojë gjyshërit për një përqafim.

1000 falenderimet' e Besit për gjyshen e tij - Syri | Lajmi i fundit

Ai mendon se ky virus ishte një mënyrë e mirë për të kuptuar gjërat që kanë më shumë vlerë si familja, dashuria dhe besimi në Zot.

Këto fjalë i kanë prekur të gjithë, duke qenë se gjyshërit janë shumë të dashur për të gjithë.

https://www.instagram.com/p/B-mU_kkn562

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!