Dy ditë më parë, reperja e njohur Rina bëri të ditur se karantina kishte qenë tepër produktive për të, pasi kishte gati një album me 20 këngë në bashkëpunim me partnerin, Sin Boy.

Izolimi duket se ka ndikuar mirë tek reperja, e cila ka vendosur të bëjë ndryshime të mëdha….

At the peak of her career, Rina Balaj leaves music and Instagram ...

Pak më parë, Rina tregoi se ka bërë sërish një ndryshim total në look, duke rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve.

Ajo i ka lyer flokët e saj në ngjyrë blu dhe duket se i pëlqen shumë pamja e saj e re.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!