Nga nesër do të fillojë shërbimi taksi vetëm për lëvizjet brenda qytetit.

Vendimi është marrë nga qeveria në kuadër të lirimit të masave shtrénguese për frénimin e pérhapjes së Covid-19.

Drejtoria e Përgjithshme e Transportit Rrugor dhe Ministria e Infrastrukturës janë nxjerrë urdhrin se si do të funksionojë shërbimi Taksi.Speed Taxi Shkoder - Taxi Service in Shkoder

Fillimisht shoferi dhe pasagjeri duhet të jenë të pajisur me maska, doreza dhe dezinféktant si dhe duhet të shmangen kontaktet fizike. Nuk do të lejohet më shumë se një klient në taksi dhe ai duhet të ulet mbrapa dhe diagonalisht me shoferin e mjetit, pérjashtim nga ky rregull bëjnë vetëm rastet nga e njëjta familje dhe të shoqërimit me të mitur apo persona me pàaftësi.

Ndërkohë xhamat e makinës duhet të jenë të hapura në mënyrë që të bëhet ajrosja e mjetit në mënyrë natyrale pra pa kondicioner.

Shoferi pas çdo pasagjeri, duhet të dezinfektojë: timonin, dorezat e dyerve të mjetit, sediljet, rripat e sigurimit, kontrollet e dritareve, butonin e bagazhit.SPEED TAXI on Twitter: "Kudo ne Tirane, vetem SPEED TAXI "Five ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!