Kinematografia turke ka prodhuar filma të cilat shquhen për skena tejet emocionale. Përkrah “Mrekullia në qelinë numër shtatë”, është një tjetër prodhim që nuk duhet ta hùmbisni.

“Annem” ose në shqip “Nëna” është film i 2019-s i cili do të i’u bëj të qàni. Nazlë është një vajzë e re që ka turp për nënën e saj dhe dëshiron ta heqë qafe atë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ndërkohë nëna e saj është një grua e mirë që përpiqet të bëjë gjithçka për vajzën e saj dhe përpiqet të bëjë edhe të pamundurën.Özge Gürel ile Sumru Yavrucuk Annem Filminde Buluşuyor - YouTube

Nazlë, i cili la fshatin ku lindi dhe u rrit duke fituar universitetin. Ajo lë nënën e saj që ajo dëshironte të shpëtonte nga ajo, vendosi të kthehej te nëna e saj pas gjithë këtyre viteve…

Historia e një nëne që bën të pamundurën – të mundur, ku duron gjithçka dhùnën fizike e psikologjike nga bashkëshorti e poashtu përbùzjen e vajzës për të cilën bëri gjithçka.

Një dramë e vlerësuar pozitivisht nga kritikët që propozohet si film që duhet ta shihni, sidomos në këtë periudhë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!