Gjatë kësaj periudhe karantine, kemi parë që shumë personazhe të njohur të ekranit kanë zgjedhur të bëjnë ndryshime në look.

Tundimit  fundmi nuk i ka shpëtuar as këngëtari Butrint Imeri.

Këtë periudhë halli më i madh i meshkujve ka qenë: gjetja e një berberi, dhe Butrinti jo vetëm që preu flokët, por zgjodhi edhe t’i shkurtojë më shumë se zakonisht.

Butrinti ka publikuar në Instastory foto para dhe pas prerjes së flokëve dhe duket kaq ndryshe.

Gjatë kësaj periudhe këngëtari i ka munguar publikut, pasi ishim mësuar që ai të publikonte herë pas here projekte të reja muzikore.

Projekti k fundit i tij është në bashkëpunim me Ermal Fejzullahun në këngën “Për një dashuri”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!