Aktori i mirënjohur nga Zelanda e Re, Bruce Allpress, ka ndërruar jetë ditën e enjete, më 23 prill në moshën 89-vjeçare.

Ai u shfaq së pari në në vitet 70 “Close to Home” si dhe kishte role të rëndësishme në filmat si  “The Piano” , “Lord of the Rings”.

Mësohet se aktori i njohur ka ndërruar jetë në shtëpinë e tij në Auckland, ku pranë kishte edhe familjen e tij në orët e fundit të jetës.Lord Of The Rings star Bruce Allpress dies aged 89 | Metro News

Ai është një ndër aktorët më të pëlqyer në filmat ku ka marrë pjesë, ndërsa së fundmi në filmin ‘Lord of the Rings’  Bruce Allpress, kishte rolin e Aldor.
Lajmi është bërë  me dije nga familja e tij duke thënë se u largua në shtëpinë e tij i rrethuar nga njerëzit e dashur.
What The Lord Of The Rings Cast Is Doing Now - CINEMABLEND

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!