Një 20-vjeçar në Australi vetëm pak kohë pasi kishte humbur punë për shkak të situatës së krijuar nga koronavìrusi, fiton çmimin e parë prej 4.8 milionë dollarë në lotari.

Sipas Bb ci riu do të marr nga 20 mijë dollarë çdo muaj për 20 vitet e ardhshme. “Ne jemi një familje e re, kemi një fëmijë. Me këtë jemi në rregull për pjesën tjetër të jetës sonë,” tha fituesi i çmimit të lotarisë.

Credit: The Lott

20-vjeçari nuk dëshiroi të zbulonte identitetin e tij dhe qëndroi anonim. Ai tha se për shkak të pandemisë së COVID-19 hùmbi punën.

“Unë kam qenë shumë i strésuar kohët e fundit, më në fund po marr frymë i qetë dhe jam shumë i lumtur dhe i lehtësuar”- përfundon 20-vjeçari./BalkanWeb

A file image of an Oz Lotto ticket.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!