Morena Taraku ka publikuar projekt të ri muzikor në të cilin vjen sërish si ‘repere’ . ‘F**k your location’ titullohet projekti i cili duket të jetë si përgjigje ndaj audio-incizimit të publikuar disa javë më parë.

Morena Tarak ishte e përfshirë në skàndalin e audioinçizimit ku këngëtarja flistë me të dashurin e saj dhe e kércënonte se da ta mbyste veten, ku pikërisht për këtë ajo publikoi një këngë.

“Lokacioni” u bë fjala më e përrhahur pasi që në audioinçizimin Morena kërkonte disa herë nga i dashuri të ia dërgoj lokacionin, e gjihtë kjo kishte ndodhur shumë pak kohë pas skàndalit me veturën e cila rezultoi të jetë e vjédhur.

Mirëpo kënga që kishte vendosur ta publikoj Morena me titullin “Fùck your location” ishte një lloj disi për gazetarët, konkretisht për portalin Inajder dhe emisioni “Review” të cilët ishin të parët që ia publikuan një gjë të tillë.

“Ju boni video po smuni dhezni
Me 1 voice. E ju gazetar qe veq
menxi spritni mu bo sherr
Kom kry shkoll ngazetari
Tu kesh me juve nstudio jom”, ka thënë në një pjes të tekstit këngëtarja e cila kohëve të fundit vendosi të bëhet edhe repere.

Por të heshtur nuk kanë qëndruar as nga Insajderi të cilët nuk vonuan shumë dhe ia kthyen me po të njejtën armë. Ata izonizuan me Morenen e cilla ishte munduar të “iu jep shkollë të gjithë gazetarëve”, duke e quajtur “soliste”

Ndryshe që kur kanë ndodhur të dy këto skàndale, Morena nuk ka dhënë asnjë deklarate në lidhje me to dhe për momentin është duke jetuar në Stamboll . Klipi është realizuar në Stamboll, ku po qëndron Taraku tash e një kohë. Të plotë mund ta ndiqni më poshtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!