Gjatë ditëve të izolimit në shtëpi, moderatorja Fjoralba Ponari ka gjetur më shumë kohë për të komunikuar me ndjékësit e saj dhe ka qenë tepër aktive në rrjete sociale.

Ajo ka zhvilluar shpesh “mini-intervista” në InstaStory apo video live, ndërsa së fundmi i ka shuajtur kuriozitetin një ndjekësi që e pyet për një anë “të keqe” të karakterit të saj.

“Unë mendoj se s’ka mundësi të jesh kaq e mirë. Të lutem më trego të keqen që të balancon.”- shkruan ndjékësi.Bëhet këngëtare edhe Fjoralba Ponari! Moderatorja e pranon ...

Kësaj pyetjeje, Fjoralba ka vendosur t’i përgjigjet pa dorashka, duke treguar çfarë cilësie “negative” ka në kàrakter.

Ajo ka habitur ndjékësit duke treguar se në fakt e ka një anë të keqe dhe paksa “të frìkshme”, nga një vajzë aq e ëmbël dhe e qetë në dukje.

“Jam një hàkmarrëse gjàkftohë! Mos më bëfsh keq në këtë jetë, se të nxjerr qumështin e nënës për hundësh, me qetësinë më të madhe!”- shkruan moderatorja, e cila i bëri të qarta gjërat për të gjithë personat pranë saj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!