Gjithçka që kemi lexuar në lajme këto ditë është fakti që karantina ia ka sjellë çifteve “në majë të hundës” njëri-tjetrin dhe shumica prej tyre janë ndàrë.

Duket se izòlimi ka qenë një test i vështirë për shumicën e të dashuruarve, por për një pjesë tjetër jo edhe aq.E dinim që Fjoralba Ponari ka të dashur, por nuk e dinim që është ...

Ndjékësit në Instagram janë bërë kuriozë të dinë statusin aktual të moderatores Fjoralba Ponari, e cila thujase çdo ditë realizon pyetje anonime në InstaStory apo video live.

“A vazhdon e lidhur? Apo u ndàve edhe ti si gjithë njerëzia?”- e pyet dikush moderatoren.

Me një përgjigje pa fjalë fare, vetëm me një gif, Fjoralba ka pohuar se vazhdon të jetë në një lidhje.Fjoralba Ponari

Kjo është ndër të rrallat deklarata të moderatores për jetën e saj personale, të cilën dëshiron ta mbajë sa më hermetike të jetë e mundur.

Megjithatë, më herët ajo ka konfirmuar se është e dashuruar dhe në një lidhje, e cila duket se po shkon mjaft mirë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!