ashmë po bëhet pothuajse një muaj që Shqipëria është në ìzolìm total dhe kjo ka bërë që shumë njerëz mos të kenë afër më të dashurit e tyre.

Edhe këngëtarja e njohur, Manjola Nallbani, ka treguar se është larg vajzës së saj.

Megi studion jashtë shtetit dhe me sa duket nuk ka mundur dot të kthehet për shkak se kufijtë janë mbyllur.

Manjola Nallbani i dedikon fjalë të ëmbla vajzës së saj – ArkivaNews

Këngëtaren e ka marrë malli dhe ka vendosur të ndajë një foto ku shfaqet në qytetin ku jeton vajza e saj.

“Me mendje aty ku është gjysma e shpirtit”, shkruan ajo.

Me siguri, gjëja e parë që do të bëjë këngëtarja kur çdo gjë t’i jetë rikthyer normalitetit, do shkojë të takojë vajzën e saj.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!