Shqipëria po vazhdon të jetë e mbyllur duke mos lëshuar asnjë pe për shkak të frìkës së koronavìrusit. Ndërkohë që në shumë shtete ka nisur lehtësimi i masave, kjo nuk po vjen ende në vendin tonë.

Shqipëria vazhdon të praktikojë shtetrrethimin total, për të qenë e sigurtë në uljen e kësaj pandemie.FOTO/ Futbollisti shqiptar me kërkesë të veçantë për Ramën, “O Edo ...

Faktikisht Ballkani ka qenë vendi më pak i prékur, me shifrat që nuk janë alàrmante dhe spitalet që nuk e kanë tejkaluar masën e tyre për të bërë kaòsin në sistemin shëndetsor. Megjithatë futbollisti Jahmir Hyka që luan në Izrael me Ness Ziona ka një kërkesë të vecantë.

“O Edo meqë na ke izòlu, bëje si burrat. Mbylle edhe Tik-Tokun”, ishte komenti i Hykës për një nga programet më të përdorura në këto kohë të karantinës

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!