Dy foshnjë të sapolindura në Raipur, Chhattisgarh, të Indisë kanë emrat më të dëgjuar në mbarë botën për momentin, Corona dhe Covid.

Binjakët, një djalë dhe një vajzë, lindën natën mes 26-27 Marsit në mes të bllokimit mbarëkombëtar nga pandemia.

Kur u pyetën, prindërit thanë se emrat do t’i kujtojnë binjakët për vështirësitë që ata kaluan gjatë lindjes, ndërsa kombi është në lùftë kundër një pandemie vdékjeprurése.

74-Year- Old Woman Becomes Mom After Giving Birth To Twins! - YouTube

“Kur stafi i spìtalit gjithashtu filloi t’i thërriste foshnjat Corona dhe Covid, ne më në fund vendosëm t’i emërtojmë ata sipas emrave të pandemisë”, janë shprehur prindërit të cilët nuk e kanë pérjashtuar mundësinë që të mund t’i ndryshojnë emrat e tyre më pas.

Ata thanë se donin ta bënin ditën të paharrueshme pasi binjakët kishin lindur nën vështirësi të mëdha në një kohë kur i gjithë vendi është në një bllòkim kombëtar në mes të numrit të madh të rasteve të koronavìrusit.

Woman delivers twins barely a month after giving birth to her ...

Sapo lajmi për binjakët që u quajtën Corona dhe Covid u mësua nga të tjerët, ata u bënë personazhe VIP në spital. Aktualisht nëna dhe binjakët e porsalindur janë larguar nga spìtali.

Të premten më 3 prill, janë raportuar 2.567 raste të konfirmuara me koronavìrus dhe 72 vdékje në Indi, ku një bllòkim 21-ditor është aktualisht në fuqì. 192 njerëz në vend janë shëruar pas inféktimit me Covid-19.

Epo pas këtyre shifrave, shpresojmë që emrat e tyre të ndryshojnë!

Unsuspecting woman makes a trip to the loo, ends up giving birth ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!