Tri térmete janë regjistruar para mesnatës dhe ne oret e ara te mëngjesit te sotëm ne zonën e Detit Adriatik, ne Thumanë dhe ne Korçe.

Lékundjet janë regjistruar në orën 03:56 ndërsa është ndjerë më shumë në Shijak dhe në Durrës.

Térmeti i fundit ka qene i lehte, 1.4 rihter ne Korce, ai para tij ka qene 2.4 ne Thumanë te Krujës ndërsa para mesnatës ka qene me i forte 3.1 rihter ne zonën e detit Adriatik tek Gjiri i Lalzit, citon lajmifundit.al.

Termetet sipas IGJEUM:

Data: 13/04/2020
Ora: 02 :39:18
M=1.4
Place: 16km J-L Korca
40.54° N, 20.97° E
Thellësia: 23 KM

Data: 12/04/2020
Ora: 23:11:33
M=2.4
Place: 4km J-P Thumana, Kruje
41.51° N, 19.65° E
Thellësia: 35 KM

Data: 12/04/2020
Ora: 22:03:54
M=3.1
Place: Deti Adriatik(gjiri Lalzit)
41.54° N, 19.45° E
Thellësia: 78 KM

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!