Studiuesit e Universitetit të Oxfordit janë të bindur se mund të krijojnë një anti-vìrus për ’Covid-19’ brenda tetë muajve të ardhshëm.

Këshilltari kryesor shkencor i Britanisë tha që do të ishte të paktën 2021 para se të bëhej gati një vaksìnë, megjithatë duket se gjërat kanë ndryshuar.

Inside Oxford lab developing 30 minute coronavirus test - CNN Video

Ekipi i Oxfordit, duke qenë në garë në të gjithë botën për të zhvilluar një kurë për ‘Covid-19’, ka nisur punën për të krijuar një anti-vìrus i cili do i vijë në ndihmë të gjithëve.

Studiuesit në Universitetin e Uashingtonit parashikojnë se Britania do të arrijë kulmin e saj në 17 Prill.

Deri më tani vìrusi i ka marrë jetën 7.100 njerëzve dhe ka inféktuar 55,000 të tjerë./revistawho.com

University of Oxford

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!