“Mrekullia në qelìnë nr.7” mund ta quajmë padyshim filmin e vitit sepse në një kohë shumë të shkurtër u kthye në filmin më të ndjékur në mbarë botën.

Historia e Memos dhe Ovës ka prékur çdokënd që e ka parë filmin e me siguri ata që nuk e kanë parë janë të paktë. Së fundmi mediat e huaja i kanë kushtuar një shkrìm një detaji që mund t’ju ketë shpëtuar gjatë filmit.

Me siguri e mbani mend pjesën kur Ova futet në qelìnë ku qëndronte i ati. Mes shokëve të qelìsë, Ova takon edhe burrin i cili vendosi të sakrifikonte veten për Memon.7. Koğuştaki Mucize" Ülkemizden Sonra Dünyada İzlenme Rekoruna ...

Ova shkoi pranë këtij të bùrgosuri dhe vuri re pemën që ai kishte vizatuar në mur.I bùrgosuri kishte vràrë vajzën e tij e cila ishte nëna e Ovës.

Në atë moment ai kuptoi se Ova ishte mbesa e tij. Kjo ishte edhe arsyeja pse ai vendosi të sakrifikonte veten për Memon.

Ai ndihmoi mbesën e tij dhe babain e saj i cili ishte i pafajshëm. Në këtë mënyrë ai i kërkoi falje Memos që i mori jetën mamasë së Ovës.Mesut Akusta: Memo bizi de ağlattı - Keyif Haberleri

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!