Kida ka treguar për herë të parë një tatuazh mjaft të veçantë në kyçin e dorë duke treguar edhe personin të cilit ja ka dedikuar.

Përmes një fotoje në instagram Kida zbukon gërmën ‘F’ dhe shpjegon se është gërma e parë e emrit të gjyshes të cilën e rrethon me një zemër në foto.Pin by jessica minllety on slay trick | Albanian people, Famous ...

“Gjyshe, ti do të jesh gjithmonë gjithçka e imja”, shkruan Kida duke treguar kështu se ky tatuazh i veçantë me gërmën e parë të emrit i dedikohet personit të dashur për të, pikërisht gjyshes, raporton Arkiva News.

Ndërkaq lidhur me jetë private të këngëtares dimë shumë pak ose thuajse aspak, pasi ajo është treguar gjithmonë e rezervuar për këtë pjesë.kida

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!