Moderatorja e njohur Kiara Tito ka rrëfyer për vështirësitë me të cilat po përballet babai i saj, i cili ndodhet në Itali me punë.

Kiara ndodhet në Tiranë, ndërsa familja e saj në Itali, madje babai i saj është mjek dhe ndodhet pikërisht në frontin e parë të lùftës me COVID-19 aty.

Në një lidhje në Skype për programin “Rudina” në Tv Klan, Kiara u shpreh se emocionohet shumë kur flet për babin e saj, pasi është meraku i saj më i madh në këto kohë.For two years, Kiara Tito has changed a lot, and this is after a ...

Ajo tregon se situata është mjaft e rrezikshme, pasi ai ka kontakte nga më të frikshmet me të inféktuarit.

Kiara Tito: Emocionohem sa filloj të flas për tim atë, duke qenë se është meraku i më i madh gjatë kësaj kohe. Sigurisht që është në rrezik sepse është në kontakt të parë me të infektuarit, me të sëmurët. Ai merret në fakt me pjesën e respiratorëve, është teknik i respiratorëve. Dhe çdo ditë kur shkon në shtëpi, shkon me një mërzitje, me një stres, me një frikë të madhe pasi dihet si është situata atje. Thonë që në këto momente ka rënë pjesa e të infektuarve, por gjithsesi mbetet vërtet ende shumë e rrezikshme dhe jam shumë në merak për tim atë, që është në kontakt me të inféktuarit.

Rudina Magjistari: Në cilën zonë të Italisë?

Kiara Tito: Në zonën e veriut Rudina, është edhe zona më e prékur, më e rrézikuar!

Rudina Magjistari: Si ta ka përshkruar ai situatën prej andej?

Kiara Tito: Situata është e rrezikshme dihet, e prékshme dihet se ka kontakte me gjëra nga më të frikshmet, por duke shpresuar për më të mirën gjithmonë, nuk ka zgjidhje tjetër, duhet të mundohemi ta shohim në mënyrë pozitive sepse përndryshe… /tvklan.al

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!