Seriali turk “Lule të vetmuara” ka patur shumë shikueshmëri që në episodet e para dhe publikut i ka pëlqyer shumë historia e këtij seriali.

Një nga personazhet kryesor të “Luleve të vetmuara” është Kaderi.

Ajo luan rolin e një vajze e cila është vazhdimisht në kërkim të prindërve të saj.Kırgın Çiçekler'in yıldızı Çağla Irmak, bakın kimin kızı ...

Kader në jetën reale quhet Çagla Irmak dhe është e bija e një aktoreje shumë të famshme turke. Atë e njihni edhe ju pasi ka luajtur në disa seriale që janë transmetuar në Shqipëri.

Nëna e Kaderit në jetën reale quhet Hulya Gulsen Irmak.

Ajo ka luajtur rolin e Hafizes në serialin “Mos u dorëzo” që është transmetuar në Vizion plus dhe rolin e Dilberit në serialin “Erkenci Kus” ‘Trumcaku’.Manik Atak Prömiyer - Quality Dergisi - Sosyete ve Magazinin Kalbi

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!