Më datën 17 të muajit gusht, ish-kryeparlamentarja, Jozefina Topalli, u bë për herë të parë gjyshe.

Vajza e saj Megi, e cila prej kohësh bashkëjetonte me partnerin e saj shkodran, Angjelin Serreqin, solli në jetë një djalë.

Vogëlushin, ata zgjodhën që si fillim të mos e bëjnë pjesë të medias, megjithatë kohët e fundit kanë publikuar disa foto të tij.

Ditën e sotme, Topalli ka publikuar një foto të tij dhe i dedikon disa fjalë plot kuptim

“Tri gjëra na kanë mbetur nga parajsa: yjet, lulet dhe fëmijët.” thoshte Dante Alighieri. Buzëqeshja e këtij djalit te vogël ( Nikolas) këtu poshtë është momenti më i bukur i ditës, çdo dite.. sidomos ne këtë kohë eksperimenti social unik në historinë tonë planetare”, shkrua ajo.

Këto ditë karantine kanë pasur edhe anët pozitive. Të gjithë ne po kalojmë me familjen kohën e humbur të gjithë këtyre viteve.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!