Një infermiere 28-vjeçare në njërin prej spìtaleve të Britanisë së Madhe ka ndërruar jetë për shkak të Covid-19.

Mary Agyeiwaa Agyapong ishte shtatzënë dhe u shtrua në spìtal më 7 prill, pasi rezultoi pozitive me Covid-19 dy ditë më parë.

Fatkéqësisht, infermierja e cila ishte shtatzënë nuk e ka përballuar dot vìrusin dhe ka ndërruar jetë në spìtal.

Pregnant in a time of coronavirus – the changing risks and what ...

Mirëpo, lajmi i mirë është se fëmija i saj ka ardhur në jetë shëndoshë e mirë.

Mary punonte prej 5 vitesh në spìtalin Luton and Dunstable University.

Gjithashtu, mësohet se bashkëshorti i infermieres është po ashtu i inféktuar me Covid-19 dhe është vetëìzoluar./IconStyle

Coronavirus & Pregnancy: Tips and Facts – Lola&Lykke

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!