Polìcia po ushtron kontrolle për të kapur personat që thyejnë rregullat e izolìmit apo dhe fashën e orareve që janë vendosur për t’u zbatuar me qëllim për parandalimin e përhapjes së koronavìrusit.

Jo të gjithë e zbatojnë urdhrat e vendosura dhe një gjë e tillë ndodhi pikërisht edhe me këtë videon që është bërë vìrale në rrjetet sociale.

I riu i iken Policis, pasi e ndalojn per Koronavirus!! - YouTube

Polìcia kërkon që të ndalojë të riun, i cili në momentin kur është kapur nga polìcia gjë e parë që ka bërë ka menduar se si t’i shpëtojë ndonjë gjobe apo ndjékje penale.

Në momentin kur po hipte në makinë e policisë, i riu ia ka mbathur vrapit. Polìcët janë munduar ta ndjekin, por ai ka qenë tejet i paarritshëm.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!