Fifi ka folur aq shumë për personin e saj të zemrës që është bërë shkas për hitet dhe baladat e saj të bukura ndër vite, saqë të gjithë janë kuriozë të dinë se kush është fatlumi.

Edhe pse ata nuk janë më bashkë, pasi Fifi ka sqaruar se ai ka qenë dashuria e saj e pamundur, sërish këngëtarja flet për të sa herë që zgjon kureshtjen e fansave.

Deri më sot ne dinim që personi në fjalë ka një emër që i fillon me shkronjën Xh, dhe se Fifi ka qenë e dashuruar me të, por nuk ka pasur të njëjtat ndjenja nga ana e tij.

Por në një postim të fundit të faqes Vipat e Bllokut në Instagram, thuhet se personi në fjalë është Xhuljo Tabaku.

Djali në fjalë është një futbollist që luan në ligat e ulëta të Gjermanisë. Kaq detaje për momentin. Qendroni me ne për më shumë informacione…
Image may contain: 1 person, drink and indoor

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!