Karantina e koronavìrusit ka sjellë pasoja të paparashikueshme në të gjithë botën. Përveç kufizimit të epidemisë ajo ka ulur ndotjen, ka bërë të hiqet dorë nga tradita të vjetra dhe gjithashtu njerëzit kanë pasur më shumë kohë për séks.

Por kjo nuk është gjithmonë pozitive pasi disa gra nga Gana po i luten presidentit të tyre Nana Addo Dankwa për t’i dhënë fund bllokadës pasi po bezdisen nga burrat apo të dashurit e tyre.

Një nga gratë i dërgoi një video mesazh president Akufo-Addo për çështjen, i cili është shpërndarë mijera herë në mediat sociale e madje është shfaqur dhe në lajmet vendase.

Our Men Are Fu**ing Us Too Much', Ghanaian Woman, Tired of Too ...

Në video gruaja ankohet: “Zgjohesh në mëngjes dhe të pret penisi. Duhet të bësh séks me ta, t’i përgatisësh për të ngrënë dhe pastaj përsëri séks. Kjo është e tepërt, nuk po hyjmë në karantinë për këtë por prej koronavìrusit. Jemi të lodhura!”

Presidenti i Ganës fillimisht urdhëroi një bllokim dy-javor në tre qendrat kryesore të epidemisë Açra, Tema and Kumasi si dhe ka mbyllur kufijtë e vendit për të huajt”.

Deri tani ka 566 raste të konfirmuaratë koronavìrusit në Gana dhe tetë vetë kanë vdékur nga inféksioni. Presidenti Akufo-Addo ka premtuar që qeveria do të paguajë faturën e ujit për tre muaj për të lehtësuar stresin financiar të bllokadës.

https://www.youtube.com/watch?v=dmGtmm_i65M&feature=emb_title

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!