Aktori i njohur Florjan Binaj është zhgénjyer nga programi i ri në Top Channel në të cilin fjalët që përdorën janë shuma banale si të tipit: Ja kemi q* nonën këtij rregulli.

Ai shkruan në postimin e tij:

“Televizioni duhet të edukojë njerëzit, shikuesit, ndjékësit, sidomos rininë e cila do pika orientimi dhe frymëzimi. Sot u zhgénjeva jashtë mase nga një program që po jepet në televizionin ku punoj. Déshpërim që sot në televizion promovohen antìvlerat dhe jo vlerat. Kjo do i hapë rrugën një udhe pa krye”.

Image

Aktori nuk e ka cilësuar emrin  e programit por duke qenë se flet për rininë është e sigurt që ai i referohet programit më të ri të titulluar “Aventurierë’.

Ky program në qëndër të tij ka 8 të rinj  të cilët do të qëndrojë bashkë 75 ditë të shképutur nga realiteti i përditshëm duke u bërë pjesë e sfidave të ndryshme.

Në mbrëmjën e parë 8 të rinjtë u prezantuan, pinë alkòòl, kërcyen madje një nga vajzat argëtoi të tjerët dhe me strìptizëm, raporton Syri.net.

Mjafton të shihni videot në YouTube, për të arritur në përfundimin se Binaj ka shumë të drejtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!